PREMIUM Puf BEBE Prosop cu capison, din bumbac 100%, produs in Romania, 100x100cm

Intretinerea prosopului Puf Bebe

Intretinerea prosopului Puf Bebe

Inainte de prima utilizare:
Pentru ca prosopul tau, pana a ajunge la tine a trecut din atelier, la impachetat unde a fost ambalat, apoi a stat mai mult sau mai putin depozitat, a ajuns la curier sau intr-un magazin, unde din nou a stat, pana in final este la tine – iti recomandam – primul lucru: sa-l aerisesti, in mod cert a imprumutat tot felul de mirosuri, pe acest traseu.
Apoi pentru a inlatura eventuale reziduuri din urma procesului de fabricatie, inainte de prima utilizare iti recomandam spalarea cu apa fierbinte (90 de grade).

Spalare & Intretinere:
In timp detergentul folosit si balsamul de rufe, reduc in general simtitor gradul de absorbtie al prosoapelor de bumbac. Reziduul de detergent va ingreuna si timpul de uscare al acestuia.
Daca dupa o perioada, prosopul are imediat dupa spalare, umed fiind, un miros intepator, acest lucru se datoreaza exact detergentului impregnat in tesatura. Pentru inlaturarea lui, iti recomandan, un ciclul de spalare detergent plus o 100 g (o canuta) de otet alb – in general o data la cateva luni.
Daca dupa o perioada, prosopul nu mai este alb imaculat, pentru revigorarea culorii iti recomandam un ciclu de spalare detergent plus 15 g (o lingura) de bicarbonat de sodiu alimentar.

Uscare:
Temperaturile ridicate dauneaza firelor de bumbac. Folositi uscarea la aer, nu o uscare fortata la cald, indiferent de modalitatea de incalzire.

In general NU recomandam a se folosi balsam de rufe! Injumatateste durata de viata a unui prosop, datorita nivelului ridicat de silicon din compozitia sa.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!